Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tokac & Emanuela

20. maja, 2022 @ 20:00 - 22:00

20,00€

Tomislav Jovanovič Tokac je umetnik z veliko začetnico. Ne samo eden izmed najbolj pronicljivih vokalov, temveč predvsem poet in skladatelj, pripovedovalec zgodb in avtor unikatnih melodij. Njegov ustvarjalni opus se je skozi leta vidno razvijal, oblikoval in vseskozi presenečal s svojo izvirnostjo ter neusahljivo idejno svežino. Danes prihaja z novim, samosvojim solističnim projektom, intimnimi, izpovednimi, zrelimi in izvirnimi skladbami, ki jih je ustvaril v klavirskih aranžmajih z glasbeno sopotnico Emanuelo Montanič, pianistko in sorodno dušo, sicer partnerico basista Dan D, Nikole Sekulovića. Konceptualne skladbe so zgodbe ljudi, zgodbe življenja, zabavne, žalostne, duhovite, čudaške in čustvene, prav take, kot je življenje samo. Nežna klavirska spremljava pa daje prostor besedilom in vokalni interpretaciji.

Glasbena materija bo premierno zaživela v petek zvečer, 20. maja 2022, ob 20. uri, v intimno pripravljenem ambientu Kluba FNM, Športni center Košenice, Novo mesto. Pripravite se na čustveno popotovanje, na kreativno sprostitev, na iskreno izpoved in zrcalo življenja. Vstopite pogumno in odšli boste izpopolnjeni.

Nakup vstopnic tudi v Športnem centru Košenice, vsak dan med 16-20 uro.

Details

Date:
20. maja, 2022
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
20,00€
Website:
https://sport-klub-kosenice.si/v-petek-zvecer

Organizer

Šport klub Košenice
Phone
070593288
Email
vstopnice.kosenice@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Športni center Košenice
Košenice 32c
Novo mesto,8000Slovenia
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available